La Petite Salon voor elke gezichtsbehandeling 

Een bezoek aan La Petite Salon in Amsterdam is meer dan een schoonheidsbehandeling. Als schoonheidsspecialiste houd ik me bezig met de verzorging van het uiterlijk. Het innerlijk is natuurlijk net zo belangrijk. Verzorg je huid en schud de spanning van je af. Bekijk op deze pagina de verschillende mogelijkheden. Je leest een korte beschrijving van de behandeling met de prijs. Daarnaast is het ook mogelijk enkele behandelingen met elkaar te combineren. De salon behandelt enkel én alleen vrouwen.

Gezichtsbehandelingen Malima Skincare

Malima Skincare behandelingen bestaat uit:

Dubbele reiniging, scrubben/peeling, stomen, mee-eters verwijderen, epileren, massage, masker en dag- en/of nachtcrème. Uitgezonderd is de Quick treatment, deze bevat geen epileren en massage.


De Skin-care producten van Malima bevatten een scala aan natuurlijke oliën, zoals Babassu, Tamanu, Argan en Marula olie, die rijk zijn aan essentiële vetzuren EN ze bevatten geen: parabenen, MIT, paraffine, alcohol denat, en toegevoegde kleurstoffen!

 

Quick treatment

50 min

Reiniging, scrub, stomen, mee-eters verwijderen, masker en dag verzorging

€ 43,50

 

Behandeling gekozen door de schoonheidsspecialiste

75 min

Weet jij niet welke behandeling goed is voor jouw huid of weet jij niet welk huidtype jij hebt, laat mij dan voor jou beslissen. Deze behandeling kan uitgebreid worden t/m € 72,50.

€ 55,00

 

Chocolade masker
 75 min
 Dit masker is rijk aan vitaminen en mineralen en werkt daardoor goed bij een huid die vaal, dof of vermoeid is. Daarnaast werkt dit masker verzachtend, hydraterend en gaat veroudering tegen.
€ 65,00

 

Super relax treatment

90 min

Deze behandeling is de 1e stap tot wellness. We beginnen met een 10 min durende nekrugmassage waarna je omdraai en kan gaan genieten van een complete gezichtsbehandeling inclusief bovenlip harsen en handmassage.

€ 73,50

 

A touch of Wellness

90 min 

Eigenlijk is deze behandeling meer dan “A Touch”. De behandeling begint met heerlijke warme compressdoeken. Daarna worden de schouders kort ingemasseerd met olie. Conform bovenstaand beschreven volgt er een complete gezichtsbehandeling waarbij “meerdere serums” worden toegepast. Terwijl je onder het masker ligt worden je armen en handen stevig maar toch zacht gemasseerd.

€ 75,00


Extra me time
120 min 

Deze bijna twee uur durende ME TIME/WELLNESS behandeling is dé ultieme wellness behandeling die er is. De massage van rug, kuiten, armen, handen is een pure wellness voor je lichaam. Na de massage worden je handen of voeten ingepakt met een cremepakking. Tijdens het inwerken kan je genieten van een complete gezichtsbehandeling incl. bovenlip. Massage van gezicht en hals hoort hier natuurlijk ook bij. Dit is dé ultieme behandeling voor body and mind.

€ 118,50

Gezichtsbehandelingen Décaar

Bio-peeling treatment voor de probleemhuid en huidverjonging

 

Algae Peeling Regimen/Bio-peeling

60 min

 

De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcabon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve behandeling voor de meest voorkomende huidproblemen, zoals acne, gecombineerde en vette huid, rimpels en slappe huid, droge huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, couperose en rosacea, littekens en vergrootte poriën. Het is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De behandeling is inclusief reiniging en mee-eters verwijderen.

 

Eenmalige behandeling € 80,00 

Kuurbehandeling € 212,50

Renaissance Treatment

Voor zichtbare huidverjonging

75 min

 

Dé behandeling die zorgt voor een complete wedergeboorte van de huid. De DÉCAAR Renaissance treatment is een complete gezichtsbehandeling die door mij volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt. Bij deze behandeling is een bindweefselmassage inbegrepen d.m.v. een massageroller met daarbovenop de ontspanningsmassage. De behandeling bevat 2 maskers welke ingemasseerd worden; deze worden er dus niet afgehaald. Behandeling is inclusief epileren, reiniging en mee-eters verwijderen.

 

Eenmalige behandeling € 82,00

 

Kuurbehandeling € 226,00

Gezichtsbehandelingen Perfect Age         

Perfect Age

Beide behandelingen zijn complete gezichtsbehandelingen, inclusief reiniging, scrubben, stomen, mee-eters verwijderen, epileren, massage, vit C serum of correcting serum, vit C masker of hyaluronic-masker, oog-, lipcrème en 24u-crème (in de salon kan altijd gewijzigd worden i.v.m. huidtype). 

 

Vitamine C behandeling:

Gelmasker verrijkt met vitamine C, vertraagt de huidveroudering, fijne lijntjes en pigmentvlekken                 
€ 73,50

 

Hyaluronic behandeling:

Verrijkt met hyaluronzuur, stimuleert de celactiviteiten en verbetert de elasticiteit van de huid                       
€ 73,50

Overige behandelingen

Epileren                                                       € 10,00
Wimpers of wenkbrauwen verven         € 15,00
Wimpers en wenkbrauwen verven        € 20,00
Harsen bovenlip                                        € 10,00
Harsen kin                                                  € 12,00
Harsen bovenlip en kin                            € 18,50